Hodepynt

torsdag 16. februar 2012

Oppdrag!

I denne uka hadde vi et oppdrag på jåttå vgs, som var i forbindelse med NM-for lærling og Tine Cup for VG2, kokk og servitørfaget. Vi fikk i oppgave å lage utstilling i blomster, den ene gruppa skulle ha noe som gikk i vår og den avdre var valentines day. Jeg og Lisbeth gikk på gruppa på valentines day og bestemte oss for å lage et stort hjerte som skulle stå opp fra bakken. Dette kom vi på veldig fort og startet raskt å planlegge hva vi trengte og sette igang prosessen. 



Vi startet med å ta netting som vi klippet opp og festet sammen som et langt rør, disse laget vi to av. Vi satte dem sammen med ståltråd som en hjerteform. når det hang fast begynte vi flette inn greiner som vi hadde hentet ute og noen gåsunger. Vi hadde også Garn inni som var i rosa farger som er en søt farge som passet bra sammen. 



Vi festet dette på to stativer som vi vanlig pleier ha buketter i, disse skulle da være beina til hjertet slik det sto opp fra bakken. Når det hang fast begynte vi lage til halen på hjertet, den surret vi ut i fra selve hjertet slik det ble en fin helhet i det. Vi hadde bestilt inn røde roser som vi skulle sette i når vi hadde satt hjertet på utstillingen.

Ferdig produkt: 


Egenvurdering på hjertet: 
Jeg ble super fornøyd, det ble utrolig fint og det ble bere en hva jeg hadde forventet resultatet. Jeg synes vi jobbet raskt og efektift og fikk et glimrende resultat til utstilling. Vi fikk UTROLIG mye skrøyd for det og det var veldig hyggelig. 

Det var også mange andre produkter som de andre i klassen hadde laget, her har jeg noen bilder av det. 






Dette var noe at det andre vi laget og hadde utstilt. Mye fint ! 

Rebekka 

1 kommentar: