Hodepynt

tirsdag 10. april 2012

Vår arbeid

Når våren edelig kom var det i gang med å lage til vår arbeider. Da skulle vi lage til noen sammenplantninger som har løk og vår blomster i seg. Vi hadde noen miljøvennlige skåler som var i natur. Jeg startet med å ta leka i bunden og deretter ha litt jort oppi, videre måtte jeg ta ut plantene fra pottene slik jeg kunne plante dem ned i skålan. Når jeg hadde plantet dem slik jeg ville ha dem var det å ha på mose rundt slik det ble en fin overflate og deretter hadde jeg oppi greiner eller annet naturlig. Jeg brukte også masse forskjellige kurver som va av tre. 


Vegetativ stil: 
i vegetativ stil legger man ,est vekt på naturen og hvordan blomster og planter vokser ute. 
Derfor setter man greinere eller annet litt fritt oppi slik det ser mest mulig naturlig ut, og man må huske tenke på at blomstene strekker seg mot lyset. Og ordet vegitativ kommer fra Latin og betyr "å vokse" eller "å gro".  


Slik gjorde man det. 


Når vi hadde laget opp alle sammenplantningene til salgs, kunne vi holde på med teknikk arveid. da hadde Inger(læreren) sett på en film at noen laget vaser av garn og andre tråder. Da måtte man bruke en drill som vi puttet inn en vannbeholder i og surret rundt slik man selv ville ha det. Man kunne velge mellom flere eller en farge og vor tykk og tynn man vil ha det.

Rebekka

1 kommentar: