Hodepynt

fredag 14. oktober 2011

Hodepynt

På torsdag og fredag hadde vi en oppgave der vi skulle lage hodepynt, det ville si vi kunne lage alt mulig som dekurerte hode. Vi skulle gå sammen to og to på denne oppgaven, da valgte jeg og Lisbeth at vi bille være sammen. Før vi kunne starte med å lage noe, måtte vi tegne ned skissetegninger over alle ideer vi hadde som kunne være aktuelle å lage, deretter måtte vi plukke en av dem ut som vi ville ha som skissetegning til det vi skulle fortsette å lage.


Den nederst til høyre her er den vi valgte. 

Alle gruppene fikk hver sin bøtte med blomster som læreren hadde fordelt med forsjellige sorter osv fra før ,så vi fikk ikke velge hva materialer vi skulle bruke. 


Vi startet med å t noen bjørnegress som vi flettet sammen med en lilla stpltråd, vi brukte lilla siden den fargen er hoved fargen i produktet vårt. Da ville fargen gå igjen i hele produktet, når vi hadde lag opp alle bjørnegress bøylene var det bare å begynne å sette det sammen. Deretter ta på alt tilbehøret vi ville ha på. 


Vi jobbet efektift å bra sammen, så vi var så heldige at vi klarte lage den ferdig på torsdagen. Det er jeg glad for, da slapp vi å stersse meg å starte på deg på ferdagen igjne. ble veldig fornøyd med den, vi syntes den så veldig rar ut med en gang da vi ikke hadde satt på alt pynten å slikt men nå når jeg ser det ferdige produktet vi fikk til sammen ble den veldig bra. 

Det ferdige produktet ble slikt. 

Fra venstre side

Fra høyre side

Front

Mye av blomstene jvi brukte var mye små ting som vi plukket fra hverandre og satte sammen på ny måte. Det gjorde hele produktet mye mer spennende og kreatift. Det var mye små pitling med den, men det var vertd det til slutt. 

Kompetansemål: 
eksperimentere med levende materialer og teknikker.
Lage og bruke arbeidstegninger og skisser.
Gjere greie for lokale of vitenskaplige navn på botaniske materialer.

Rebekka

1 kommentar: