Hodepynt

torsdag 27. oktober 2011

Praksis dag!

Da va tirsdagen kommet å en ny dag ute i jobb på sølvberget. Dagen starter som vanlig med at vi får en drøss av varer inn til butikken som vi må ha varebehandling på osv.. det skal alltid jøres fort slik ikke varene bare ligger der i veien for kunder og for at de fortest mulig skal få næring i seg.


Det var mye å snitte så det tok mye av dagen, alle var i hart arbeid med å få alt gjort før vi skulle stenge kl 5! 

I dag fikk vi utrolig mye potteplanter inn, disse skulle jeg finne potter til som jeg selv synte passet og til det som skulle stå oppi. Så da var det ut å rote i hyllene for å finne frem potter som skulle på blomstene. 
I dag fikk vi også inn juleroser, det var litt kult synes jeg :) 


Vi fikk utrolig med nye varer som kom inn pga. Halloween til helgen (mandag) så da var det mye orange farger som kom inn. Da bestemte de seg for at vi skulle lage om butikken litt, så da tok vi alle de røde/orange fargene på midten som et blikkfang da kundene kommer inn døra. Resten av alle varene vi fikk inn samlet vi andre plasser i farge puljer slik det skulle være finere å se på. 


helt utrolig mye spessielle varer som er i butikken, likte veldig godt disse. Tente lys med kassen veldig koselig og jør det litt mere levende med kassen. 


Slutten av dagen lagde jeg opp en serie med like buketter, de lagde jeg i høst farger som står rett inn til årstiden nå. Jeg lærte at serier pleier å gå vedig fort, da er det flerne som vil ha dem :) 
Rebekka 

1 kommentar:

  1. Flotte arbeider og bilder. Mange fine planter;)).
    Inger

    SvarSlett