Hodepynt

mandag 5. september 2011

Året's første bukett!

I dag fikk vi endelig prøve oss på å lage bukett, men før vi kunne startet med det måtte vi snitte opp alle blomstene. Vi hadde også litt slik der vi skulle lære oss navna på blomster men svi holdt på.
Da vi endelig fikk begynne med å lage buketten, fant jeg frem alt jeg hadde lust å bruke i den, underves av lagingen fant jeg også andre blimster jeg satt inn som jeg synes jeg manglet!
Var en smule vansklig med en gang for jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle starte å var ikke fornøyd men den, men etter en stund begynte det å se mye bedre ud å ting forandret seg. Ble ganske fornøyd når jeg så hva som stod igjen, siden det var året's første jeg lagde.

Bilder av det som ble lagd å gjort: 

Før vi begynte å snitte å lage til en utstilling som en butik. 


Disse blomstene var bare helt utrolig pene, likte dem veldig godt! Her hadde vi satt opp kasser i alle mulige størrelser, der vi bygget dem slik det skulle se litt spenende ut og god plass til å sette alt vi hadde snittet opp. Vi skulle leke dette var vår lille butikk, slik vi ville hat det! 


Her er min bukett, mye grønt som skal være det nøytrale bag buketten mens jeg setter noen blomster inn slik det fremhever buketten, jeg må alltid huske sette de dyreste blomstene inderst for det er det kunden betaler for. Å det blir en mye bedre helhet i buketten. Jeg prøver gjenta farger litt rundt om i buketten slik det danner en helhet, buketten skal også være rund så jeg måtte bruke tid på å forme alt slik det skulle bli en rund form. 


Helt til slutt før vi var ferdige skulle vi sette ut bukettene i gangen slik vi kunne sette det vi hadde laget til salg, vis noen som va på skolen ville ha dem! Da får vi også vist hvor flinke vi er på skolen til de andre! Rebekka 

1 kommentar: