Hodepynt

torsdag 8. september 2011

Praksis dag!

På Tirsdag var det vår første praksis dag dette skole året. Endelig fikk vi starte med det, jeg jobbet på Sølvberget blomster. Der jobbet jeg også i praksis i fjor da jeg gikk første året, så jeg kjente godt de som jeg skulle jobbe med å butikken. Jeg startet opp klokka 9 og jobbet til klokka var 5, en lang dag men koste meg masse!
Denne butikken er en utrolig koselig butikk med mye spennende blomster og alt det andre de har, den ligger i byen rett bak kinoen.

Dagen startet med av det kom masse nye varer inn til butikken, så vi hadde mye å gjøre. Jeg fikk ikke lagd noe denne gang, siden det var så mye blomster som skulle snittest og settest i nytt vann. men det jore ikke så mye, da fikk jeg enda bedre læring på snittinga sel om jeg an det. Det skulle være noe ute i felles rommet i midten senere på kvelden så vi måtte rydde å sette ut blomster slik det så fint ud når det kom folk. Så da blir det å lage dekorasjoner til butikken på fredag da jeg skal tilbake til butikken å jobbe!

Bilder fra butikken: 
De har også et par hyller der de har vaser, pynteting, lys osv som de selger! Utrolig fine varer.

Så utrolig tøft navn på denne blomsten "hanekam" ! 

Disse var helt utrolig kule å se på!Butikken vare helt full av nye blomster å slikt som vi hadde satt inn å på plass. Bildene er både tatt fra det som er ute og det som er inne i butikke. De har mye fine blomster og buketter/dekorasjoner som de selger. Ikke bare slike vanligge som alle har, men slike søte og spesielle.
Gleder meg MASSE til fredag da jeg skal ned å jobbe igjen.

Rebekka

1 kommentar: